Athenas Inspirationsdagen - på Severin

Severin, Middelfart - 21. februar 2022
Sted Severin, Middelfart Dato og tidspunkt 21. februar 2022 - Kl. 9:00 - 14:45
Arrangementet er afholdt

Inspirationsdagen om ledelse, trivsel og arbejdsglæde

Athenas og Severin vil gerne invitere ledere, hr-medarbejdere og mødeplanlæggere fra større private virksomheder og arbejdspladser med til en gratis inspirationsdag. Her kan I opleve fire af landets dygtigste foredragsholdere tale om ledelse, trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til at opleve et inspirerende foredrag med stresseksperten Storm Stensgaard, som netop er udkommet med bogen "Protektor - lederen som beskytter". Tidligere ekspeditionsleder og patruljefører i Slædepatruljen Sirius, Steen Broen Møller, er klar med et spændende foredrag om teamwork og samarbejde - og så er beslutningsrådgiver Alexandra Krautwald klar med et tankevækkende foredrag om ledelse af de unge generationer. Til sidst kan I opleve et underholdende foredrag om trivsel og arbejdsglæde med den erfarne politikommissær og indsatsleder Henrik Oryé.

Få ny energi og stof til eftertanke - og inspiration til, hvem at I skal vælge næste gang, at I skal bruge en foredragsholder. Vi sørger for, at I bliver forkælet med kulinariske oplevelser - med morgenmad, frokost og forfriskninger.

Inspirationsdagen finder sted mandag den 21. februar 2022 på Severin i Middelfart.

PROGRAM
09.00  Ankomst og morgenmad
09.35  Velkommen til Inspirationsdagen
09.45  STORM STENSGAARD: Protektor - lederen som beskytter  LÆS MERE HER
10.30  Pause
10.45  STEEN BROEN MØLLER: De fem benspænd i teamet - om ledelse og samarbejde  LÆS MERE HER
11.30  Pause med forfriskninger - med mulighed for rundvisning
12.15  ALEXANDRA KRAUTWALD: Ledelse af de unge generationer  LÆS MERE HER
13.00  Frokost
14.00  HENRIK ORYÈ: Kvæl al modstand i kærlighed - om ledelse, trivsel, tryghed og konsekvens  LÆS MERE HER
14.45  Tak for i dag - og 'det bedste kagebord' 

 

Sådan får du adgang til inspirationsdagen

  • Klik på tilmeld-knappen*
  • Vælg antal personer (max 2 personer) og udfyld data på dig selv, samt evt. ledsager/kollega.
  • Du/I vil efterfølgende få en tilmeldingsbekræftelse tilsendt på de indtastede e-mailadresser.

Husk at melde afbud til os hvis du og din ledsager bliver forhindret!


Arrangementet laves i samarbejde med Severin og er for vores kunder og nærmeste samarbejdspartnere. Der er kun adgang for arbejdspladser og organisationer, som booker møder, kurser eller konferencer - og pladserne fordeles efter "først-til-mølle"-princippet, og der må max deltage 2 personer pr. organisation. 

Af konkurrencemæssige hensyn er det ikke tilladt at deltage i arrangementet, hvis du repræsenterer en virksomhed/organisation som tilbyder foredrag, kursus- og coachingforløb, hotel- og konferencefaciliteter, eller hvis du er selvstændig konsulent eller eventarrangør. Vær opmærksom på, at en evt. ledsager skal være en relevant kollega. Du ikke må tilmelde en ledsager fra dit private netværk. Vi forbeholder os retten til at annullere din tilmelding, såfremt at den ikke lever op til vores betingelser. 

*  Ved tilmelding accepterer I at Athenas og Severin må kontakte jer med konkrete tilbud, herunder e-mails med inspiration, konkrete tilbud og invitationer til vores kundearrangementer. Du kan altid framelde dig igen. Læs mere om Athenas' nyhedsbreve og datapolitik HER - og læs mere om Severins datapolitik HER

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk